نشریه دست آوردهای روانشناختی یکی از مجلات دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شهید چمران اهواز است که از سال 1351 در راستای گسترش و توزیع علم و دانش محققان، فعالیت خود را آغاز کرد. اولین شماره نشریه با عنوان "مجله تربیتی جندی شاپور" در بهمن ماه سال 1351 چاپ و منتشر شد. از این مجله تا سال 1354 چهار شماره منتشر گردید که "دورهی اول" مجله علمی این دانشکده تلقی میشوند. پس از گذشت دوازده سال، با فراهم شدن امکانات لازم "دوره دوم" مجله علمی این دانشکده تحت عنوان مجلهی علوم تربیتی و روانشناسی در سال 1366 به مدت چهارده سال و هر سال به طور متوسط 4 شماره چاپ و انتشار یافت. از سال 1382 هیأت تحریریه وقت تصمیم گرفت به منظور چاپ مقالات مرتبط در نشریه در قالب دو ویژه نامه یکی "ویژه نامه علوم تربیتی" و دیگری "ویژه نامه روانشناسی" منتشر شود که تعداد 9 جلد مجله تحت عنوان "مجله علوم تربیتی و روانشناسی ویژهنامه روانشناسی)" به چاپ رسید. در این دورهها در انتشار دورههای اول تا سوم این مجله علمی افراد زیادی شرکت داشتند و متقبل زحمت بسیار شدند که صمیمانه از همگی آنان تشکر و قدردانی میشود. در سال 1388 براساس سیاست ابلاغی مدیریت محترم امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به صورت تخصصی نام مجله از "علوم تربیتی و روانشناسی" به "دست آوردهای روانشناختی" تغییر یافت. تاکنون محققین بسیاری تحقیقات خود را در این نشریه به چاپ رسانده و خوش حالیم که توانستیم رسالت نشر علم را در سراسر ایران انجام دهیم. هدف اصلی این نشریه صداقت و امانت در نشر اطلاعات علمی است و از همه نویسندگان نیز تقاضامندیم در تداوم این هدف ما رایاری کنند.
به موجب قانون مطبوعات، پروانه انتشار نشریه دست آوردهای روان شناختی دانشگاه شهید چمران اهواز با روش علمی- پژوهشی به شماره 88/14295 در تاریخ 10/12/88 توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت و صادر شده است.
طی نامه شماره 3/11/1726 مورخه 22/10/1388 کمیسیون بررسی نشریات علمی کشور وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درجه «علمی- پژوهشی» به نشریه دست آوردهای روان شناختی، دانشکده علومتربیتی و روانشناسی دانشگاه شهید چمران اهواز اعطاء نمود.
دستآوردهای روانشناختی دوفصلنامه با دسترسی آزاد است که به صورت چاپی و الکترونیکی توسط دانشگاه شهید چمران اهواز منتشر میشود. تمامی مقالات به روش داوری دو سر کور بررسی میشوند. این نشریه با استفاده از نرمافزار تشخیص سرقت ادبی (ایرانداک) در روند بررسی خود برای تشخیص اصالت مقالات ارسالی بهره میگیرد.
نشریه دست آوردهای روان شناختی در راستای اهداف حرفه ای خود، به نشر یافته ها و نتایج پژوهشها و دیدگاههای پژوهشگران در حوزه روانشناسی همچون روان شناسی تحولی، روانشناسی کودک و نوجوان، روانشناسی سالمندی، آسیبشناسی روانی و بیماریهای روانی، روان درمانی فردی و گروهی، روانشناسی سلامت و روان سرطانشناسی، کیفیت زندگی و ارتقاء سلامت، معنویت و روانشناسی دین و فرهنگ، روانشناسی خانواده و مشاوره خانواده، روانسنجی و هنجاریابی ابزارهای روانشناختی، روانشناسی ورزش و سلامت روان، حوزههای مختلف روانشناسی اجتماعی و شبکههای اجتماعی یا رسانههای اجتماعی، خلاقیت و هوش میپردازد.